top of page
Paper Abstract

MC/Commissioning Engineer till Emtunga Engineering för uppdrag i Norge

Emtunga utan bg.png

Stord, Norge

Heltid

2023-10-06

Välkommen till Emtunga, en världsledande tillverkare och totalleverantör av modulära Turn-key projekt med 45 års erfarenhet från offshoreindustrin och 25 års erfarenhet från den globala läkemedelsindustrin. Förutom verksamhet inom Offshore- och Life science-marknaden erbjuder företaget även modulära högteknologiska lösningar samt konsulttjänster inom en mängd olika industrisegment och projektnivåer i både Sverige och Norge.


För vår uppdragsgivare Emtunga söker vi en ny medarbetare som ska ta rollen som

MC/Commissioning Engineer för konsultuppdrag på Stord, Norge. Uppdraget innebär bland annat att planera och genomföra driftsättning av uppdragsgivarens olika projekt tillsammans med deras ingenjörer och slutkunden. Aktuell uppdragsgivare är Leirvik AS som bland annat bygger bostadsmoduler till olje- och gasbranschen på Stord i Norge. Besök www.leirvik.com för mer information om aktuell uppdragsgivare.


Som konsult kommer du arbeta på plats i Stord, Norge 100% vilket innebär veckopendling om du bor i Sverige. Du erbjuds ett ansvarsfullt, roligt och stimulerande uppdrag som kommer leda till attraktiva utvecklingsmöjligheter inom ditt kompetensområde då Emtungas konsultverksamhet växer. Tillträde kan och bör ske omgående och projektet planeras att avslutas i mitten av 2024.


Huvudsakliga ansvarsområden som MC/Commissioning Engineer:

  • Övergripande planering, ledning och genomförande av driftsättning tillsammans med Leirviks projektteam och kundens team.

  • Stödja installationsansvarig, elektriker och andra tekniker på plats under installationen.

  • Ansvara för att sätta upp MC packar och commissioning packar tillsammans med Leirviks engineering team.

  • Följa upp sitepersonalens genomförande vid överlämnande av projekt.

Mer information om projekt, ansvarsuppgifter och befogenheter får du om du går vidare i processen.


Dina egenskaper:

Vi söker dig som prestigelöst vill bidra till ett effektivt ingenjörsarbete i en internationell miljö.

Du är strukturerad och kan hantera oförutsedda händelser, beslut och dagliga förändringar med ett stort lugn och god situationskontroll. Som person är du nyfiken och kreativ och håller dig löpande uppdaterad om det senaste inom aktuellt kompetensområde. Det är viktigt att du kan samarbeta internationellt med alla typer av projektmedarbetare med olika kompetensnivåer för att leverera rätt och i tid. Du prioriterar alltid rätt för att komma i mål med kvalitet. Du är inlyssnande, kommunikativ och konstruktivt lösningsorienterad och du behåller alltid ett gott humör oavsett arbetssituation.


Dina kvalifikationer:

  • Du bör ha en relevant teknisk utbildning minst gymnasienivå och gärna på högskolenivå eller motsvarande.

  • Du har skaffat dig erfarenheter och kunskaper av att planera, leda och driftsätta projekt inom offshorebranschen och du innehar ett giltigt offshorecertifikat.

  • Du bör ha tidigare erfarenhet från att leda andra tekniker/installatörer på fältet.

  • Du bör ha kännedom och erfarenhet av program och system såsom MS Office, Equinor sys, ProCoSys, Aris, SAP

  • Du ska kunna uttrycka dig väl i skrift och tal på engelska samt förstå norska.


Vad kan Emtunga Engineering erbjuda dig?

Företaget är en modern och attraktiv arbetsgivare som erbjuder goda villkor för sina medarbetare. Du erbjuds ett utvecklande självständigt arbete med stort eget ansvar och möjlighet till intern karriär. Du kommer till en inkluderande arbetsplats där lösningsorienterande samarbeten prioriteras. Lön och övriga villkor är marknadsmässiga.


Om Emtunga

Emtunga är en ledande totalleverantör av komplexa modulära Turn-key projekt och genom företagets väletablerade genomförandeprocess levererar man snabbt och kostnadseffektivt anläggningar till sina kunder. Emtunga Solutions hanterar hela leveransprocessen från detaljprojektering via inköp, produktion, leverans till kund och slutlig provning. Tillverkningen av moduler sker i företagets produktionsanläggning med hjälp av Best Practice-processer och rutiner. Genom Emtunga Engineering, som är ett dotterbolag till Emtunga, erbjuder man även sina olika ingenjörskompetenser genom konsultuthyrning till sina kunder. I Sverige finns Emtunga i Hovby, Lidköping och Göteborg med systerföretaget Leirvik AS i Norge. Företaget omsätter ca 200 mkr och antalet anställda är växande.


Mer information om Emtunga finner du på www.emtunga.com


Snabbfakta:

Företag: EMT Engineering AB

Tjänst: MC/Commissioning Engineer

Tillträde: Omgående

Lön: Månadslön

Placeringsort: Stord, Norge hos uppdragsgivare Leirvik AS

Ansök redan idag på följande länk:

https://www.vegahr.se/jobb/mc-commissioning-engineer-till-emtunga-engineering-for-uppdrag-i-norge/


Ansökan sker endast genom www.vegahr.se och vi arbetar med löpande urval. Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med rekryteringskonsult Anette Norling på Vega HR AB, telefon 031-701 77 10 eller mobil 0706-28 66 60. Det går också bra att maila till anette.norling@vegahr.se Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt och i enlighet med GDPR

bottom of page